Online yoga

Dat yoga goed voor je is, weet onderhand bijna iedereen.

Het zorgt onder andere voor: een rustiger hoofd, een betere concentratie en nachtrust, meer zelfvertrouwen, een diepere, gezondere ademhaling, een gezonder, sterker en leniger lichaam, het beter aanvoelen en aangeven van je grenzen, respect hebben voor je lichaam en ontspanning.

Toch vinden veel meiden het nog ‘spannend’ en soms ook ‘zweverig’ om yoga te doen. En als ze al aan yoga doen, delen ze dit vaak niet met hun vrienden uit schaamte. Daarom heb ik online yoga bedacht. Op een ‘veilige’ manier kennismaken met yoga op een vertrouwde plek bv in je slaapkamer. En als ze eenmaal de werking van yoga hebben ervaren zijn ze om en willen ze niet anders meer. Al vrij snel voelen ze de voordelen die yoga hen biedt.

Ik vind het heel fijn en waardevol om de yogalessen thematisch aan te bieden. Zo zal de ene les meer gebaseerd zijn op zelfvertrouwen en de andere les op een sterker lichaam. Dit benoem ik ook in mijn lessen zodat de jongere ook weet waar welke houdingen goed voor zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een veilige, besloten online omgeving krijgt de jongere iedere week een (live) yogales van mij van ongeveer 30 minuten. Daarnaast plaats ik ook iedere week een meditatie, een ontspanning- en/of ademhalingsoefening en een affirmatie in diezelfde online omgeving.

Ze kunnen dus zelf plannen wanneer en waar zij de lessen, meditaties en oefeningen volgen. Dit is heel fijn omdat ze het vaak al druk hebben met school, sport en vrienden. Daarom is de yogales 30 minuten en bied ik de meditatie en ontspanning- en/of ademhalingsoefeningen los aan, zodat ze dit op verschillende momenten kunnen volgen afhankelijk van hun agenda.

Inhoud en kosten

Iedere week krijgt de jongere in de online omgeving het volgende:

  • een (live) thematische yogales van 30 minuten met houdingen
  • een meditatie
  • een ontspanning- en/of ademhalingsoefening
  • een affirmatie (een positieve, helpende gedachte)
  • de mogelijkheid tot het stellen van vragen en doen van verzoeken bv. voor een thema
  • gedurende het lidmaatschap zijn de lessen onbeperkt terug te kijken
  • eerste twee weken proefperiode gratis

Dit gehele programma voor maar €15 per maand.

Actie!!!! Actie!!! Actie!!!

Profiteer nu van de instapkorting en betaal maar €12,50 per maand, geldig tot 1 januari 2019.

Voor aanmelden of vragen klik hier